Tre nya poäng och ännu ett underbart TIFO!

MFFtv: Kommentarer efter match : Malm� FF. Kolla länken för bilder på TIFOT innan match!!

Igår var det dags igen. Det är tätt, tätt mellan matcherna nu och man hinner knappt smälta den ena förrän det är dags för nästa. Men när tre poängarna trillar in en efter en så klagar inte jag iallafall.

Jag brukar försöka se hemmamatcherna på plats i Malmö, men ibland sätter andra delar av livet stopp för det. Så var det igår då jag verkligen ville gå på jympan på kvällen. Detta löstes genom att beställa hem matchen från PPV och efter slutsignalen kastade jag mig i bilen och hann på så sett med att se MFF slå TFF och sen vara på jympan i tid.

Hemma i TV soffan fick jag sällskap av ungdomarna och det är alltid kul att ha dom här!!! Att sen MFF spelar tröjorna av TFF gjorde ju inte saken sämre alls….I efterhand så kan man ju tycka att i första halvlek skulle det suttit en eller två bollar till men Fredrik Persson i TFF målet är ju grym. Tyvärr skadar han sig i andra halvlek och idag kan man läsa i tidningarna att karriären kan vara över. Om det är så så är det jättesynd och jag kan inte låta bli att undra om Fredrik tänker: ”Det hade varit bättre om det blivit mål på den chansen istället” . Förlorade gjorde ju TFF oavsett vilket!

Vad som är ännu värre är ju såklart att Johan Dahlin fick gå ut pga ryggproblemen som förföljer honom. Idag läser jag i tidningarna att det finns risk för att hans karriär kan vara över. Låt oss hoppas att det INTE är så!!! Jag och många med mig känner oss trygga med Dahlin mellan stolparna och vill inte byta målis nu. Allt som står i tidningarna är ju inte sant…

Två nya skitsnygga mål att lägga till dom som är gjorda innan blev det igår. Durmaz skott utifrån är så vackert, så hårt och så otagbart att klockorna troligen stannade där en stund!! Molins mål i andra halvlek är ett sånt där som jag älskar. Molins-Danne-Molins igen på nära håll…PANG!!

Vacker seger killar!!

Nästa Elfsborg!!

Annonser

2 thoughts on “Tre nya poäng och ännu ett underbart TIFO!

    • Tack!! Det är jätteroligt att det går så bra! Smolk i glädjebägaren igår dock om det visar sig att Johan Dahlin (målis) inte kan spela mer. Hans rygg bråkar med honom till och från…

      Men som MFF:are så är man tacksam och gläds åt alla poäng som trillar in!!

      Kram

Reaktion! Ris? Ros?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s