Dots!!

Alla som läser här regelbundet vet att min Wilmer älskar att bada!! Nu har det varit varmt och skönt och vi har tagit tillfället i akt att bada så ofta vi har kunnat. Somliga straffar Gud direkt skulle man kunna säga för att ta till ett slitet uttryck!

I förrgår upptäckte jag att Wilmers päls på vänster kind hade klibbat ihop. Trodde först att han hade rivit sig eller nåt men snart förstod jag att det var nåt annat….det kladdiga blev bara mer och mer….

Idag ringde jag veterinär och fick tid i elfte timmen innan semesterstängning!!

Wilmer har drabbats av fukteksem och på den korta tiden sen han fick det så hade det hunnit sprida sig upp över hjässan och ner i nacken…

Det blev sövning och rakning så nu har Wilmer en ganska missklädsam sommarfrissa 😦

Mängder av små, små röda prickar har spridit sig över huden på honom. Tack och lov så är det bara på kinden som det är ett riktigt sår.

Nu väntar 13 dagar av tvätt och smörjning med antibiotikasalva och minst 20 dagars antibiotikabehandling i tablett form och det värsta av allt: INGA BAD!!!

Stackars Wilmer!!!

Annonser

2 thoughts on “Dots!!

 1. Meeen! Ja man kan säga att det slitna uttrycket kommer väl till pass här. Tycker synd om Wilmer OCH hans matte också, vad ska ni nu hitta på hela sommaren för att svalka er?

  Kram

  • Wilmer får bada fötterna i fontänen här i området. 🙂 Det gäller bara att se till att han inte doppar huvudet…Hur lätt nu det är…?? Inte alls kan jag säga.
   Men vädret jobbar ju för oss iallafall iom att det inte är så varmt längre!
   Kram

Reaktion! Ris? Ros?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s