Movietime!

1,21 in i filmen kommer vårt fria följ som kändes så himla bra!
Det är hur nyttigt som helst att se sig själv på film. Det är bra gjort av Wilmer att hinna med i mina högersvängar och helomvändningar så bra som han ändå gör….Man skulle kunna tro att jag tror att jag ska göra en piruett eller nåt!!

Ja, va fan…När vi får löst det som vi har problem med så ska vi nog klara tvåan oxå!!

Annonser

6 thoughts on “Movietime!

 1. Jaaaaaa! Även om han släpper lite ibland, så är han ju sugen hela tiden! Det var ett ganska långt ff och jag är sååååå impad att han orkar och försöker och bara vill vara med dig! jätte bra jobbat Lotta, visst f*n ska ni klara tvåan också, mer än det t om!

   • Förstår din glädje, känner så själv! Wilmer gossen är en hund med potential, men emellanåt har du känt det hopplöst. Då hjälper det inte att jag med andra har sagt att han kommer att mogna, han kommer att bli fantastisk ju högra upp ni kommer…Men nu, nu ser du ljuset i tunneln och jag är redan på andra sidan 😆 😛
    Allt slit betalar sig nu Lotta! Och du är så värd framgång ❤

  • Det är så kul när det funkar….vi har kämpat och kämpat!!! Men plötsligt lossnade det!! Det finns inget roligare än att gå ett bra frittfölj med hunden!! Det känns verkligen som samarbete! Jag tycker det är jätteroligt att träna och jag förstår precis hur du känner! Det sägs ju att man inte kan lära gamla hundar sitta….Men jag vet inte jag…Fast det är svårare att träna en äldre hund…dom är smartare och låter sig inte luras så lätt att göra en massa saker om dom inte vill det själv…….

   Hoppas allt är bra med er!!!

   kram

 2. Precis, han tittar bara på mej nu om jag försöker, så sätter han sej på rumpan och när han var ung var han helgalen. Men hade jag något supergott skulle han nog vilja, Labbe e ju sååå matmotiverade.
  Grattis allafall, roligt att det framåt efter allt tränande.

Reaktion! Ris? Ros?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s