Lydnadsklass I i Veberöd idag

Jodåsåatte…..Det kanske retligaste som kan hända när man jagar uppflytt är ju att ha 159,5 p….Det fick vi idag! Och inte var det Wilmers fel….

Såhär blev det:
PLIGG: 9 DK ligg. Det här var det jag var enskilt mest nervös över. Jag hade Wilmers fokus när jag sa ligg men inte la han sig…Jag hjälpte honom snabbt ner med handen och sen gick resten bra. Nöjd med en 9 där när det nu är som det är. Bara att träna vidare!

Tandvisning: 10, domaren valde att göra tv direkt efter platsen. Tack för det. Wilmer gjorde som han brukar…hälsade kärvänligt på domaren!!

Linförighet: 7,5 släpar, sent sättande. Kändes inte hundra, men jag ställer nog stora krav för att vara helt nöjd. Jag vet ju hur han KAN gå. Han glömde att sätta sig direkt vid ett tillfälle och visst släpade han någon gång så betyge är rättvist. Jag tror att jag gick lagom fort och svängde och stannade lagom fort idag….

Läggande: 0, lägger sig inte. Nä, det var ju just det…Jag har ALLTID vänt på huvudet och tittat på Wilmer i läggandet. Men idag gjorde jag inte det. Varför? Ingen aning…det var inte medvetet så att jag tänkte att jag inte skulle göra det….Men i samma ögonblick som jag vände mig om så visste jag vad som blivit fel….*suck*

Inkallning: 9,5, sitter snett. Jo, han satte sig kanske lite snett…men det var det andra som gjorde oxå..Ska jag va lite gnällig så kan jag tycka att domaren ska döma alla snea sitt likadant. Men…det är domaren som dömer och om Wilmer hade satt sig rakt så hade jag inte behövt bry mig. Sådeså!

Ställande: 9, steg efter kommando. Tack vare att jag har sett vårt program på film så vet jag att han tog något steg, men det var inte mycket och han var värd sin nia. Satte sig liiite i förväg men jag var snabb med kommandot.

Apportering: 8, tugg. MEN han tog fint på kommandot och han satt kvar!!!! Och han hade inga tendenser att hjälpa TL att hämta apporten som så många gånger förr!!

Hopp: 9,5 sitter snett. Jaja..domaren var iallafall konsekvent genom hela mitt program. I hoppet sätter han sig snett och tittar förväntansfullt på mig för han vet ju att det vankas godis…

Helhet: 10. För första gången fick vi en tia i helhet och den är jag hur glad som helst för…synd att man inte kan få 10,5 bara…

Summa: 159,5

Vi avslutade med en glad språngmarsch och sen GODIS!!! Jag tror att Wilmer hade kul idag faktiskt!! Jag hade det iallafall!

Jag retar mig såklart på den halva poängen, men hur jag än försöker så kan jag inte vara besviken. Jag gjorde som jag hade tänkt mig…ja, förutom i läggandet då…*ler*,han fixade en nia i pligget. Det kändes som vi gjorde det ihop idag Wilmer och jag och vi hade kontakt!!! Nä, det går inte att va besviken!!!

Next time??

Annonser

One thought on “Lydnadsklass I i Veberöd idag

  1. Det är ju bra poäng rakt igenom och den berömda känslan ska inte förglömmas 😀 Jag vet inte varför man ibland ändrar sin plan el sina vanor mitt i……men man gör det ibland. Det viktiga är att du känner dig nöjd med er och du vet ju vad som felade, så det är bara ”po” det igen.
    Kram till er för en bra tävling, det tycker jag det känns som att det var. Trots det halva poänget♥
    Kram

Reaktion! Ris? Ros?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s