glömde ju nästan….

…..att berätta att jag och Wilmer tävlade Rallylydnad i Trelleborg i lördags. Det var andra gången vi provade och den här gången gick det betydligt bättre än vid det första försöket i Helsingborg för några veckor sen. Då fick vi behålla väldigt få poäng av dom 100 poäng man har när man går in på banan. Den gången gjorde jag hiskeligt många fel som kostade oss poäng och Wilmer var inte helt med på noterna skulle man ju kunna säga….Den tävlingen ville vi helst glömma redan innan vi hade hunnit hem igen.

Men skam den som ger sig…..Nytt försök i Trelleborg alltså och det gick bättre. 86 poäng hade vi kvar när vi gick ut från banan och det innebär att man är godkänd. När man har lyckats med det konststycket tre gånger så får man tävla fortsättningsklass.

Hur vi ska göra vet jag inte, rallylydnaden är ju egentligen ett test för att se om Wilmer och jag kan hitta ett sätt att samarbeta i en tävlingsring. Det är ju det som har fattats så många gånger i lydnadsringen…..Målet är nog ännu att tävla klass II.

1.04 in i filmen!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

Reaktion! Ris? Ros?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s