That´s me!

Innehavaren av denna blogg är en tjej/kvinna som har svårt att sitta still långa stunder, blir lätt rastlös om TV stunderna blir för långa.

Jag har två hundar, det blir mycket hundträning och hela detta året har jag och Wilmer tävlat lydnad. Vi kämpar på i Klass I ännu. Men vi lär oss hela tiden både han och jag.
Jag har tävlat mycket agility med min Freddie som inte finns längre. Min Freddie kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta. Det var han som lärde mig älska hundar!

Jag tränar inte bara hundarna utan även mig själv. Jympa är mitt livselixir och om jag inte får/kan träna som jag vill så mår jag inte bra! Det är inte bara kroppen som mår bra av träningen utan även själen.

Sen är det ju fotbollen..MFF är laget i mitt hjärta och jag försöker att se så många matcher jag kan live. Om det inte funkar så finns ju alltid TV.

Jag läser mycket böcker och det finns alltid flera stycken på mitt nattduksbord som väntar på att bli lästa.

Ett gillar att fotografera och sen digitalkameran kom in i mitt liv så har det blivit många bilder! Det syns i bloggen eftersom många bilder hamnar där efterhand. Favorit motiv är hundarna och natur.

Jag jobbar i Kommunens psykiatri och trivs superbra med mitt jobb. Jag tycker nästan alltid att det är roligt att gå till jobbet och det är jag glad för. Det finns alltför många som bara tycker det är trist att behöva gå till sitt arbete och som gladeligen skulle säga upp sig om dom vann tillräckligt mycket pengar. Det skulle inte jag!

Jag har två barn som har blivit vuxna som betyder mest av allt såklart! Deras välbefinnande är det viktigaste av allt!

Varför jag bloggar? För att jag gillar att skriva och för att jag gillar att fotografera och det är ju roligare att han någon att skriva till och visa bilderna för än att bara läsa och titta själv….Såklart blir jag glad för kommentarer i bloggen. Även om det bara är för att säga att ni hälsade på….Det är inte alltid man har tid7lust/möjlighet att skriva något mer uttömmande när man besöker en blogg. Men en hälsning är alltid kul!!

Kram Lotta

Annonser

8 thoughts on “That´s me!

 1. Hejsan, sitter här genomförkyld och surfar runt lite.
  Som vanligt måste man ta sig en titt på Jeas sida – den bara MÅSTE man ju gå in på, titt som tätt. Alltid finns det nåt trevligt att läsa, som din, Ankis o Malins sidor, t.ex.
  Jonas är ute med Bella, skulle ner till träningsfältet o öva lite, har fått en del nya tips hur att träna plägg o ställande, som har varit jätteseeegt fram till nu. Tror att det kan bli bra så småningom…
  Nej, nu måste jag gå o snyta mig!
  Ha det bra!
  /Lena

  • Hej Lena!
   Va kul att du skrev! Det är ju alltid roligt att veta vem som är inne och kikar!
   Jag läser alla utvärderingar hos Jea och läste just er senaste om Bella. Läggandet och ställandet blir säkert bra så småningom. Jag har nyss kommit hem från jobbet och det är väl dags att tänka på om man ska ha nån mat i sig…
   Ses och hörs!! / Lotta

  • Glad midsommar till dig med. Ja sitter och kollar på fotboll och tittar ut på solen. Jag ska alldeles strax köra till jobb. Jobbar i natt!

 2. Hejsan Lotta. Jag vet till namnet vem du är. Om ja säger att jag heter Mats och jobbar som personlig assistent hos Anders , så vet du nog vem jag är. Snygg sida du har och kul att läsa om andras hundar och tävlingar, glädjas åt deras framgångar. Jag har själv precis köpt min första bruks schäfer drygt 8 vek bara Loke 🙂 Jag har tidigare haft 2 hamilton stövare samt en sträv hårs Voersth. Jag ser du skriver att hundrar och kameran är ditt liv. Kan väl säga att vi verkar va rätt lika på så vis förutom kameran som jag inte är kompis med jo bakom, men inte gärna framför:P Så säger väl detsamma om mig själv är en tjej kille med sambo 2 hundar som blir missnöjd med mig själv om jag inte känner mig tränad och orkar med mig själv, fåfäng säger Anders, men ja mår inte bra utan att träna och kan ja få stor del av träningen tillsammans med 1 hund så wieeee ung, så kommer nu bara det går några mån till börja lite lätt valp dressyr som kommer att övergå i bruks träning med lydnad, skydd och så får vi se hur långt vi tar oss. Jag har själv börjat ”kladda” lite på en sida om Loke och där jag kommer uppdatera om mig själv våra tävlingar Lokes utveckling. Men det är bara lite kladd ännu så skratta inte åt mig nu 🙂 Ha det så gott min vän av oss i gänget hundälskare // Mats

Reaktion! Ris? Ros?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s